fredag 12. august 2011

Slutt for denne gang

Så er vi hjemme igjen, og reisen er over for denne gang.

Det har vært en fantastisk opplevelsesrik tur, med noe nytt og spennende omtrent hver dag. Høydepunktene har det vært mange av, men ingenting slår opplevelsen av å reise i Nord Korea. Dette har vært en litt uvirkelig opplevelse, og jeg tror jeg brukte uttrykket bisarr opplevelse ved noen anledninger undervegs.

Som følge av de fæle hendelsene i Oslo fikk vi oppmerksomhet på en uvanlig måte. Både i Russland og Kina var disse hendelsene hovedoppslag i nyhetene i flere dager. Folk på uventede steder uttrykte sin sympati. Det var overraskende å bli kondolert av en ansatt ved den kinesiske ambassaden i Ulaan Baator, en lokal guide ved Kim Il Sungs gavesamlinger og av privatpersoner vi snakket med på togene.

Vi vet ikke hvem som har fulgt med på denne bloggen vår, men mer enn 600 treff siden vi begynte å skrive er vi godt fornøyd med, så kanskje vi skriver mer når vi foretar en ny og spennende reise. For nye eventyr er vi nødt til å planlegge og oppleve. Vi har noen på listen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar